Barion Pixel

Keress termékre / alkatrészre / típusra itt:

Miért éri meg a ZEG-kávét választani?

29.990 Ft feletti kosár érték esetén ingyenes szállítás!

A munkanapokon délelőtt beérkezett rendelések 95%-át aznap átadjuk az MPL részére. A csomagoló anyagok (például; doboz, töltő anyag) jelentős része a környezettudatosság jegyében újra felhasznált.

Megbízható partner

Bizalommal vásárolj tőlünk, hiszen már több ezer elégedett vásárlónk van, akik megbíznak bennünk és elégedetten térnek vissza hozzánk.

Adatvédelem és biztonság

Fontosnak tartjuk az adataidnak védelmét, ezért biztonságosan és adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük azokat, így nyugdotan vásárolhatsz tőlünk.

Miben segíthetünk?

Felújított kávégépek

Ha szeretnél minőségi kávét készíteni a konyhád kényelmében, de nem szeretnél túl sok pénzt költeni egy új gépre, akkor a felújított kávégépeinket imádni fogod!
hosszú élettartam - pénztárca barát
További információ!

Új alkatrészek

Az alketrészeink garantálják a kávégép optimális teljesítményét és tartósságát. Legyen szó tömítésekről, szűrőkről, portafilterekről vagy más fontos elemekről, nálunk megtalálod a megfelelő alkatrészt.
További információ!

Karbantartó anyagok

Szerezz be tisztítószereket, vízkőoldókat, zsírokat és egyéb speciális termékeket, amelyekkel könnyedén karban tarthatod kávégépedet. A minőségi karbantartó anyagok használatával meghosszabbíthatod kávégéped élettartamát és biztosíthatod a tökéletes kávékészítést.
További információ!

Minőségi szemeskávék

Válogass arabica és robusta kávéink közül, és válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő aromákat és erősségeket. Minőségi szemeskávéink frissen pörkölve érkeznek hozzád, hogy garantáltan a legjobb kávéélményt nyújtsák.
További információ!

Szerviz

Tapasztalt szakembereink gondoskodnak kávégéped szervizeléséről és javításáról. Vállaljuk mindenféle kávégép márkájú és típusú szervizelését, hogy mindig tökéletes kávét élvezhess. Rugalmas ütemezéssel és gyors szolgáltatással állunk rendelkezésedre.
További információ!

ÁLTALÁNOS JAVÍTÁS

Kávégépek hibaelhárítása és karbantartása
További információ!

FIX ÁRAS JAVÍTÁS

Kávégépek javítása fix áron.
További információ!

PHILIPS EP / LATTEGO JAVÍTÁS

Philips EP Series / LatteGo kávéfőzők hibaelhárítása, karbantartása
További információ!

This is Atomic

Egy idézet csak neked:

"Látszólag csak kávéznak az emberek. De nem. Mert a kávé mellett egymás szemébe néznek, beszélgetnek, ötletek születnek, üzletek köttetnek, barátságok, szerelmek szövődnek." 

Csitáry-Hock Tamás

Átvevő pont:

8900 Zalaegerszeg, Tompa Mihály utca (ZEGkave)

H - P: 07:00 - 14:00

Kapcsolat:
E-mail: info@zegkave.hu
Telefon: +36304498996
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram